Ei mitään vakavaa, älkää säikähtäkö. =)

Ajattelin vain mainostaa täällä yhtä tarinaa, mitä aloin tehdä ystäväni kanssa. Lupasin kirjoittaa tekstit puhtaiksi ja auttaa kuvien räpsimisessä ja lavastuksessa.

Kyseinen tarina on Mustan Auringon Maa mikä löytyy tuolta linkeistäkin.

Nimihän on hieman samanlainen. Se taas johtuu siitä, että oikeastaan näitten molempien tarinoiden pohja syntyi jo monta vuotta sitten ja tarinat liittyivät melko paljon toisiinsa. Nyt ajattelin unohtaa koko asian, koska tämä tarina on aivan erilainen, kuin alkuperäinen ( ,mikä oli tosi järkyttävä, näin myöhemmin ajatellen). Nimi kuitenkin on hieman samanlainen, osaksi siitä syystä ja osaksi siksi, että ystäväni tahtoi tuon nimen. Ja molempien tarinoiden pohja on syntynyt jo aikaisemmin ihan tarinoimalla ja ystävien kanssa höpötellessä. Joten nämähän ovat perhettä? *nauraa*

Niin, huomasitteko? Eiväthän ne olleet mitään pelottavia juttuja, jos ei lasketa sitä, että minulta ei synny tänään mitään järkevää kirjoitusta. Toivottavasti saitte selvää. Se ei ollut edes mitään järkevää, mutta aloimpa selittää... *häpeää ja menee nurkkaan istumaan* Älkää ottako noita juttujani liian vakavasti, kuten jo sanoin, en saa kirjoitettua tänään mitään järkevää.